Aula Masafrets

Equip docent​

Alba Masafrets Rigau

Piano clàssic i llenguatges

Mestre de música, nascuda a Mataró amb una llarga vida docent, instrumentista amb el piano i amb moltes inquietuds, sempre cercant recursos per poder acompanyar als i les alumnes de la millor manera perquè gaudeixin al màxim de l’aprenentatge musical.

Ariadna Rodríguez Masafrets

Violí, viola, conjunts i direcció de l’Ensemble de Cordes Iluro

Violinista nascuda a Mataró, combino la tasca docent amb concerts de música de cambra i orquestres. Amb una mirada crítica i feminista en vers el procés educatiu, considero de vital importància apostar per un context ric i actiu en propostes culturals, disponibles per a totes les persones que ho desitgin i que acompanyin amb respecte la vivència tan necessària que és la música.

Pau Josa Farré

Bateria

Vaig estudiar música a l’Aula de música moderna del conservatori del Liceu de Barcelona, tenint a Quím Soler, Dani Forcada i Julian Vaughn com a professors de Bateria. Complementant amb classes de Richard Greenblatt, Roberto Gamaza i Alberto Cabello.

La meva experiència professional comença el 1992, treballant en diverses formacions d´estils variats, des del Reggae a la música electrònica, passant pel Funk, el Soul, el Pop-Rock, la Rumba…, he format part de bandes com Toh pa Jah, Mount Zion, Reopla, Rutwailers, La Karaoke band, La Bandabòlit…. I també de Pastora.  He fet col·laboracions amb grups com: Dusminguet, Morosito, Dusminguet, Morosito, Ragna and the Paisas, Discipulos de Otília, Altramuz i The Mortimers entre d’altres.

En el camp de la docència, he impartit classes particulars, realitzant tallers, cursets d´iniciació, i suplències a l’Escola de Música Municipal de Tiana. Actualment sóc professor de bateria a l’Escola Mozartiana de Tiana i a l’Aula de música Masafrets.

Nil Bofill Graupera

Cant modern

Va néixer a Mataró el 1993. Ha treballat a la producció de STAGE ENTERTAINMENT Los Miserables el musical com a cover de Marius. Ha sigut protagonista del Musical RENT interpretant el paper de Mark Cohen. També ha format part del grup vocal JARKS, els SP3 del Club Super3 i ha treballat en diversos espectacles de teatre infantil com ara Hansel&Grettel, d’El Musical Més Petit2 o La Sireneta de Magatzem D’ars entre d’altres.

La seva formació actoral va començar a l’escola Memory i ha passat per l’Institut del Teatre de Barcelona, pel que fa la seva formació vocal ha estat a càrrec de Daniel Anglès i Susanna Domènech. Ha complementat la seva carrera amb els estudis musicals al Conservatori de Granollers. Fora de l’escenari ha treballat en diverses ocasions com a director musical, compositor i productor.

Júlia Duatis

Viloncel

Desde 2004 tocant el violoncel, he passat per totes les formacions. De petita alumna a l’escola del Carreró de Mataró, després a l’EMMM on vaig explorar el cant i el piano i al Bruc (Conservatori de Barcelona) on he cursat el grau mitjà, per després anar a Alemanya on començaria el grau superior de violoncel. Després d’un canvi radical i de tornar a Barcelona, finalment el meu estudi de violoncel s’ha centrat més en el jazz i també en el cant, buscant la combinació d’ambdós. 

Amb molta energia i moltes ganes de compartir el meu camí musical em teniu disponible tant per tocar des de Haydn fins a peces més modernes, per descobrir el violoncel en la seva totalitat.

Marta Penya de Ramon

Cant. Iniciació a llenguatge musical 

Va néixer a Mataró el 2000. Va estrenar a Barcelona una obra de creació conjunta anomenada “Monumental” dirigida per Martí Torras i Paco Mir, fent gira a diversos teatres. Ha treballat en varis espectacles musicals infantils, com Hansel i Grettel, Peter Pan i La Bella i la Bèstia, entre d’altres. Va començar la seva formació a La Saca de Mataró, seguidament va fer classes de teatre musical i de text a l’Aula de Teatre de Mataró. Finalment va ampliar els seus estudis a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.

Tradueix »
Desplaça cap amunt