Aula Masafrets

Història del centre

1976

Comencen les classes particulars de guitarra de la mà de Pepita Masafrets, i el 1978 es constitueix com a escola de música.

1985

El centre s’estableix al carrer Lluís Moret número 31, ampliant les especialitats instrumentals a violí i flauta de bec.

1998

Amb la demanda de més espai, es canvia al lluminós local del carrer Balançó i Boter. Entren a formar part del projecte educatiu més instruments.

2003

Coincidint amb la celebració del 25è aniversari, l’Aula torna al barri d’origen inaugurant la nova i actual escola del carrer Arnau Palau número 3. Es gestionen els primers anys de l’Aula de Tradicional de la ciutat.

Actualitat

A l’escola actualment tenim segones i terceres generacions, moltes d’elles de famílies, veins/es que en algun moment van començar uns estudis musicals sense intenció de fer-ne més ús que pel gaudi i creixement personal.

Més de dos-mil persones s’han format, de les quals més d’una cinquantena actualment viuen professionalment de la música com a intèrprets o fent de professor/a.

Fundadores

Alba Masafrets

La música ha estat i és la meva companya, la meva llengua, la meva veu i el meu cor. Poder estar tots aquests anys compartint-la i gaudint-la amb les persones que s’han apropat ha estat un veritable plaer i un regal.

Pepita Masafrets

La música ha format part de la meva vida des de molt petita, a 6 anys vaig decidir que volia aprendre a tocar la guitarra i ella m’ha acompanyat i omplert fins ara. Em sento una privilegiada per haver pogut treballar durant tots aquests anys del que m’agrada. Vaig començar a fer classes als anys setanta quan tothom volia tocar la guitarra i sense plantejar-ho massa de seguida vaig tenir un munt d’alumnes. Estic molt orgullosa de la feina feta, sempre m’ha agradat l’ensenyament i els alumnes m’han fet aprendre moltes coses, espero que la música hagi omplert també la vida de tots ells.
Tradueix »
Desplaça cap amunt